0
 • Ei tuotteita ostoskorissa.

 • Valo & Varjo shell kaulakoru SAMPLE

  49,00 

  Materiaalit:
  savutammi, vaahtera, puuvilla

  Mitat:
  puuosa noin 55mm x 30 x 22 mm
  puuvillanauha säädettävällä solmulla
  Maksimipituus 75cm

  Koko voi vaihdella hieman.

  Tyhjennä valinta
  - +
  Add to wishlist

  Share via:

  Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , , ,

  Kuvaus

  Valo & Varjo shell kaulakoru on kuin kevyt puettava veistos. Kaulakoru muodostuu kaarevista elementeistä, jotka luovat kiinnostavan valon ja varjon leikin. Tätä korostaa vaalean vaahteran ja tumman tammen yhdistelmä. Sen sijaan, että puusta valmistettu muoto olisi täysin suljettu, on se avoinna sivuilta kutsuen tutustumaan kätkemiinsä salaisuuksiin. Korussa on säädettävä puuvillanauha. Puu on viimeistelty kasvipohjaisilla öljyillä. Valo & Varjo -mallisto on palkittu FORM2018-muotoilupalkinnolla.

   

  Materiaalit

  Puu on elävä materiaali ja jokainen pala on vähän erilainen. Tämä tarkoittaa, että puun tekstuuri ja väri voivat hieman erota kuvan korusta. Täältä löydät lisätietoja käyttämästämme puusta. Käytämme pääasiassa kotimaista puuta.

  Materiaalit valitaan huolellisesti. Käytämme vain sertifioitua eurooppalaista puuta. Tällä tavoin voimme olla varmoja siitä, että puu on peräisin hyvin hoidetuista ja valvotuista metsistä.

  Hopeaosamme ovat 100% kierrätettyä hopeaa, lukuunottamatta hopeaketjuja. Lue lisää kierrätetystä hopeasta täältä.

   

  Huolto

  Vältä kosketusta veden kanssa, näin Viilu Jewelry -korusi säilyy hyvänä pitkään. Jos puu altistuu vedelle tai saa naarmuja, voit öljytä puun pinnan luonnollisilla öljyillä. Tutustu tarkemmin huolto-ohjeisiin.

   

  Tuotanto
  Valmistamme korut käsityönä luovassa työpajassamme Koivisto Studiolla. Haluamme kunnioittaa materiaaleja ja antaa niille käden jäljen. Piensarjatuotannolla varmistamme laadun ja osoitamme ympäristöystävällisyyttä. Valmistamme korut mahdollisimman pitkälle kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti.

  Jokainen Viilu Jewelry -koru toimitetaan suunnittelemassamme pakkauksessa, joka on valmistettu sertifioidusta kartongista, ulompi osa kierrätyskartongista. Pakkauksemme eivät sisällä muovia ja ne ovat valmistettu Suomessa.

  Lisätiedot

  Väri

  Tumma, Vaalea

  Arviot

  Tuotearvioita ei vielä ole.

  Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Valo & Varjo shell kaulakoru SAMPLE”

  Saatat myös pitää...