0
 • Ei tuotteita ostoskorissa.

 • Valo & Varjo kaulakoru

  185,00 

  Materials:
  savutammi, koivu, 925 hopea / visakoivu, savutammi, 925 hopea

  Mitat:
  noin 55mm x 30mm x 15mm

  Koko voi vaihdella hieman.

  Tyhjennä valinta
  - +
  Add to wishlist

  Share via:

  Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , , ,

  Kuvaus

  Valo & Varjo kaulakoru on kuin kevyt puettava veistos. Kaulakorun muoto on saanut inspiraationsa medaljongista. Suljetun muodon sijasta, avoin muoto antaa sijaa valon ja varjon leikille. Tätä korostaa vaalean vaahteran ja tumman tammen yhdistelmä. Kaulakorussa on 55cm pitkä lukollinen hopeaketju. Puu on viimeistelty kasvipohjaisilla öljyillä.

  Valo & Varjo -mallisto on palkittu FORM2018-muotoilupalkinnolla.

   

  Materiaalit

  Puu on elävä materiaali ja jokainen pala on vähän erilainen. Tämä tarkoittaa, että puun tekstuuri ja väri voivat hieman erota kuvan korusta. Täältä löydät lisätietoja käyttämästämme puusta. Käytämme pääasiassa kotimaista puuta.

  Materiaalit valitaan huolellisesti. Käytämme vain sertifioitua eurooppalaista puuta. Tällä tavoin voimme olla varmoja siitä, että puu on peräisin hyvin hoidetuista ja valvotuista metsistä.

  Hopeaosamme ovat 100% kierrätettyä hopeaa, lukuunottamatta hopeaketjuja. Lue lisää kierrätetystä hopeasta täältä.

   

  Huolto

  Vältä kosketusta veden kanssa, näin Viilu Jewelry -korusi säilyy hyvänä pitkään. Jos puu altistuu vedelle tai saa naarmuja, voit öljytä puun pinnan luonnollisilla öljyillä. Tutustu tarkemmin huolto-ohjeisiin.

   

  Tuotanto
  Valmistamme korut käsityönä luovassa työpajassamme Koivisto Studiolla. Haluamme kunnioittaa materiaaleja ja antaa niille käden jäljen. Piensarjatuotannolla varmistamme laadun ja osoitamme ympäristöystävällisyyttä. Valmistamme korut mahdollisimman pitkälle kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti.

  Jokainen Viilu Jewelry -koru toimitetaan suunnittelemassamme pakkauksessa, joka on valmistettu sertifioidusta kartongista, ulompi osa kierrätyskartongista. Pakkauksemme eivät sisällä muovia ja ne ovat valmistettu Suomessa.

  Lisätiedot

  puu

  visakoivu, savutammi

  Arviot

  Tuotearvioita ei vielä ole.

  Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Valo & Varjo kaulakoru”

  Saatat myös pitää...