Tuohi korvakorut kustomoitu koko

85,00 

Materiaalit:
tuohi, koivu, kierrätetty 925 hopea

Mitat:
Valmistamme korut haluamallasi halkaisijalla. Jos et löydä sopivaa kokoa, lähetä sähköpostia: info@viilu.fi

Tyhjennä valinta
- +
Add to wishlist

Share via:

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , ,

Kuvaus

Pue pala suomalaista metsää! Tuohi korvakorut ovat valmistettu kotimaisesta koivun tuohesta ja koivuviilusta sekä kierrätetystä hopeasta. Tuohi on hyvin perinteinen materiaali Suomessa. Haluamme sitoa pitkät perinteet nykyaikaiseen puuntyöstöön ja muotokieleen. Valmistamme korvakorut haluamassasi koossa. Joka korvakorussa on ainutlaatuinen kuvio ja pinta. Voit valita joko hiukan rouhean tai sileän pinnan. Puu on viimeistelty kasvipohjaisella vahalla.

 

Materiaalit

Puu on elävä materiaali ja jokainen pala on vähän erilainen. Tämä tarkoittaa, että puun tekstuuri ja väri voivat hieman erota kuvan korusta. Täältä löydät lisätietoja käyttämästämme puusta. Käytämme pääasiassa kotimaista puuta.

Materiaalit valitaan huolellisesti. Käytämme vain sertifioitua eurooppalaista puuta. Tällä tavoin voimme olla varmoja siitä, että puu on peräisin hyvin hoidetuista ja valvotuista metsistä.

Hopeaosamme ovat 100% kierrätettyä hopeaa, lukuunottamatta hopeaketjuja. Lue lisää kierrätetystä hopeasta täältä.

 

Huolto

Vältä kosketusta veden kanssa, näin Viilu Jewelry -korusi säilyy hyvänä pitkään. Jos puu altistuu vedelle tai saa naarmuja, voit öljytä puun pinnan luonnollisilla öljyillä. Tutustu tarkemmin huolto-ohjeisiin.

 

Tuotanto
Valmistamme korut käsityönä luovassa työpajassamme Koivisto Studiolla. Haluamme kunnioittaa materiaaleja ja antaa niille käden jäljen. Piensarjatuotannolla varmistamme laadun ja osoitamme ympäristöystävällisyyttä. Valmistamme korut mahdollisimman pitkälle kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti.

Jokainen Viilu Jewelry -koru toimitetaan suunnittelemassamme pakkauksessa, joka on valmistettu sertifioidusta kartongista, ulompi osa kierrätyskartongista. Pakkauksemme eivät sisällä muovia ja ne ovat valmistettu Suomessa.

Lisätiedot

pinta

rouhea, sileä

kustomoitu koko

⌀ 10mm, ⌀ 11mm, ⌀ 12mm, ⌀ 13mm, ⌀ 14mm, ⌀ 15mm, ⌀ 16mm, ⌀ 17mm, ⌀ 18mm, ⌀ 19mm, ⌀ 20mm, ⌀ 21mm, ⌀ 22mm, ⌀ 23mm, ⌀ 24mm, ⌀ 25mm

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Tuohi korvakorut kustomoitu koko”

Saatat myös pitää...