0
 • Ei tuotteita ostoskorissa.

 • Ale!

  Tuohi Hopea korvakorut – 2.laatu

  99,00 

  Materiaalit:
  tuohi, koivu, 925 hopea

  Mitat:
  pituus noin 55mm
  hopeaosan halkaisija noin 21mm
  puuosan halkaisija 30mm

  HUOM. Hopeaosat normaalia kookkaammat ja korvakorun tapit korkeammalla. Katso kuvat.

  Varasto loppu

  Add to wishlist

  Share via:

  Osasto:

  Kuvaus

  Pue pala suomalaista metsää! Tuohi Hopea korvakorut ovat valmistettu kotimaisesta koivun tuohesta ja koivuviilusta sekä hopeasta. Tuohi on hyvin perinteinen materiaali Suomessa. Haluamme sitoa pitkät perinteet nykyaikaiseen puuntyöstöön ja muotokieleen. Joka korvakorussa on ainutlaatuinen kuvio ja pinta. Puu on viimeistelty kasvipohjaisella vahalla.

   

  Materiaalit

  Puu on elävä materiaali ja jokainen pala on vähän erilainen. Tämä tarkoittaa, että puun tekstuuri ja väri voivat hieman erota kuvan korusta. Täältä löydät lisätietoja käyttämästämme puusta. Käytämme pääasiassa kotimaista puuta.

  Materiaalit valitaan huolellisesti. Käytämme vain sertifioitua eurooppalaista puuta. Tällä tavoin voimme olla varmoja siitä, että puu on peräisin hyvin hoidetuista ja valvotuista metsistä.

  Hopeaosamme ovat 100% kierrätettyä hopeaa, lukuunottamatta hopeaketjuja. Lue lisää kierrätetystä hopeasta täältä.

   

  Huolto

  Vältä kosketusta veden kanssa, näin Viilu Jewelry -korusi säilyy hyvänä pitkään. Jos puu altistuu vedelle tai saa naarmuja, voit öljytä puun pinnan luonnollisilla öljyillä. Tutustu tarkemmin huolto-ohjeisiin.

   

  Tuotanto
  Valmistamme korut käsityönä luovassa työpajassamme Koivisto Studiolla. Haluamme kunnioittaa materiaaleja ja antaa niille käden jäljen. Piensarjatuotannolla varmistamme laadun ja osoitamme ympäristöystävällisyyttä. Valmistamme korut mahdollisimman pitkälle kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti.

  Jokainen Viilu Jewelry -koru toimitetaan suunnittelemassamme pakkauksessa, joka on valmistettu sertifioidusta kartongista, ulompi osa kierrätyskartongista. Pakkauksemme eivät sisällä muovia ja ne ovat valmistettu Suomessa.

  Arviot

  Tuotearvioita ei vielä ole.

  Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Tuohi Hopea korvakorut – 2.laatu”