0
 • Ei tuotteita ostoskorissa.

 • Suvi mobile

  35,00 

  Sisältää:
  2 x mäntykaarta
  2 x isoa lehteä
  4 x pientä lehteä
  2 metriä lankaa
  Ohjeet

  Mitat:
  kaari halkaisija noin 14cm
  lehtien leveys 4-5cm

  Materiaalit:
  mänty, läpivärjätty koivuviilu

  Tyhjennä valinta
  - +
  Add to wishlist

  Share via:

  Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , , ,

  Kuvaus

  Haluamme juhlistaa kesän tuloa ja käsityön iloa! Tuo vähän vihreää ja kepeämpää mieltä kotiisi. Voit rakentaa oman Suvi-mobilesi tai voimme tehdä sen sinulle. Suvi-mobilen osat ovat valmistettu käsityönä kotimaisesta männystä ja koivusta.

  Ohjeet: Yhdistä puukaari kahteen isoon lehteen, yksi kumpaankin päähän. Käytä kaksoissolmuja, kun yhdistät osia. Yhdistä toinen kaari neljään pieneen lehteen, molempiin päihin kaksi lehteä. Käytä kaksoissolmuja, kun yhdistät osia. Voit muuttaa langan pituutta tai mitata langan pituuden, jos haluat, että lehdet ovat samassa korkeudessa. Yhdistä kaksi kaarta langalla ja ripusta mobile lempipaikkaasi. Mobile toimitetaan tarkempien ohjeiden kera.

   

  Materiaalit

  Puu on elävä materiaali ja jokainen pala on vähän erilainen. Tämä tarkoittaa, että puun tekstuuri ja väri voivat hieman erota kuvan tuotteesta. Täältä löydät lisätietoja käyttämästämme puusta. Käytämme pääasiassa kotimaista puuta.

  Materiaalit valitaan huolellisesti. Käytämme vain sertifioitua eurooppalaista puuta. Tällä tavoin voimme olla varmoja siitä, että puu on peräisin hyvin hoidetuista ja valvotuista metsistä.

   

  Tuotanto
  Valmistamme tuotteet käsityönä luovassa työpajassamme Koivisto Studiolla. Haluamme kunnioittaa materiaaleja ja antaa niille käden jäljen. Piensarjatuotannolla varmistamme laadun ja osoitamme ympäristöystävällisyyttä. Valmistamme tuotteemme mahdollisimman pitkälle kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti.

  Lisätiedot

  Variaatio

  Rakennan mobilen itse, Haluan valmiin mobilen

  Arviot

  Tuotearvioita ei vielä ole.

  Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Suvi mobile”

  Saatat myös pitää...