0
 • Ei tuotteita ostoskorissa.

 • SKI pöytä

  990,00 

  Materiaalit:
  puusukset, koivu, lasi

  Mitat:
  korkeus 74cm
  lasilevyn halkaisija 80cm

  Varasto loppu

  Add to wishlist

  Share via:

  Osastot: , ,

  Kuvaus

  SKI-pöytä syntyi Free Friday -konseptimme tuloksena. Omistamme perjantait luovalle työlle ilman rajoja tai tavoitteita. Löysimme pihan ladosta vanhat puiset sukset ja ne muuttuivat huonekaluiksi. Uniikit SKI-kalusteet ovat sekoitus jugendia ja suomalaista maalaistyyliä. Pöytä on valmistetu käsityönä puusuksista, koivupuusta ja lasista.
   

  Materiaalit

  Puu on elävä materiaali ja jokainen pala on vähän erilainen. Tämä tarkoittaa, että puun tekstuuri ja väri voivat hieman erota kuvan tuotteesta. Täältä löydät lisätietoja käyttämästämme puusta. Käytämme pääasiassa kotimaista puuta.

  Materiaalit valitaan huolellisesti. Käytämme vain sertifioitua eurooppalaista puuta. Tällä tavoin voimme olla varmoja siitä, että puu on peräisin hyvin hoidetuista ja valvotuista metsistä.

   

  Huolto

  Vältä kosketusta veden kanssa, näin Kehto-astiasi säilyy hyvänä pitkään. Jos puu altistuu vedelle tai saa naarmuja, voit öljytä puun pinnan luonnollisilla öljyillä. Tutustu tarkemmin huolto-ohjeisiin.

   

  Tuotanto
  Valmistamme tuotteet käsityönä luovassa työpajassamme Koivisto Studiolla. Haluamme kunnioittaa materiaaleja ja antaa niille käden jäljen. Piensarjatuotannolla varmistamme laadun ja osoitamme ympäristöystävällisyyttä. Valmistamme tuotteemme mahdollisimman pitkälle kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti.

  Lisätiedot

  koko

  S, M, L

  Arviot

  Tuotearvioita ei vielä ole.

  Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “SKI pöytä”

  Saatat myös pitää...