SKI avohylly

1800,00 

Materiaalit:
puusukset, koivu

Mitat:
leveys 36cm
korkeus 180cm
hyllytasojen korkeus 48cm

1 varastossa

Add to wishlist

Share via:

Osastot: , ,

Kuvaus

SKI-avohylly syntyi Free Friday -konseptimme tuloksena. Omistamme perjantait luovalle työlle ilman rajoja tai tavoitteita. Löysimme pihan ladosta vanhat puiset sukset ja ne muuttuivat huonekaluiksi. Uniikit SKI-kalusteet ovat sekoitus jugendia ja suomalaista maalaistyyliä. Hylly on valmistetu käsityönä puusuksista ja koivupuusta.
 

Materiaalit

Puu on elävä materiaali ja jokainen pala on vähän erilainen. Tämä tarkoittaa, että puun tekstuuri ja väri voivat hieman erota kuvan tuotteesta. Täältä löydät lisätietoja käyttämästämme puusta. Käytämme pääasiassa kotimaista puuta.

Materiaalit valitaan huolellisesti. Käytämme vain sertifioitua eurooppalaista puuta. Tällä tavoin voimme olla varmoja siitä, että puu on peräisin hyvin hoidetuista ja valvotuista metsistä.

 

Huolto

Vältä kosketusta veden kanssa, näin Kehto-astiasi säilyy hyvänä pitkään. Jos puu altistuu vedelle tai saa naarmuja, voit öljytä puun pinnan luonnollisilla öljyillä. Tutustu tarkemmin huolto-ohjeisiin.

 

Tuotanto
Valmistamme tuotteet käsityönä luovassa työpajassamme Koivisto Studiolla. Haluamme kunnioittaa materiaaleja ja antaa niille käden jäljen. Piensarjatuotannolla varmistamme laadun ja osoitamme ympäristöystävällisyyttä. Valmistamme tuotteemme mahdollisimman pitkälle kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti.

Lisätiedot

koko

S, M, L

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “SKI avohylly”

Saatat myös pitää...