Ale!

Metsien jalokivet – Visakoivu korvakorut

59,00 

Materiaalit:
visakoivu, kierrätetty 925 hopea

Mitat:
noin 16mm x 23mm
paksuus noin 9mm

1 varastossa

Add to wishlist

Share via:

Kuvaus

Metsien jalokivet -korvakorut ovat saaneet muotonsa Emerald-hiontaisista timanteista ja korostavat puun kauneutta. Meille puu on arvokas kuin timantti. Korvakorut ovat valmistettu käsityönä kotimaisesta visakoivusta ja kierrätetystä 925 hopeasta. Puu on viimeistelty kasvipohjaisilla öljyillä.

 

Materiaalit

Puu on elävä materiaali ja jokainen pala on vähän erilainen. Tämä tarkoittaa, että puun tekstuuri ja väri voivat hieman erota kuvan korusta. Täältä löydät lisätietoja käyttämästämme puusta. Käytämme pääasiassa kotimaista puuta.

Materiaalit valitaan huolellisesti. Käytämme vain sertifioitua eurooppalaista puuta. Tällä tavoin voimme olla varmoja siitä, että puu on peräisin hyvin hoidetuista ja valvotuista metsistä.

Hopeaosamme ovat 100% kierrätettyä hopeaa, lukuunottamatta hopeaketjuja. Lue lisää kierrätetystä hopeasta täältä.

 

Huolto

Vältä kosketusta veden kanssa, näin Viilu Jewelry -korusi säilyy hyvänä pitkään. Jos puu altistuu vedelle tai saa naarmuja, voit öljytä puun pinnan luonnollisilla öljyillä. Tutustu tarkemmin huolto-ohjeisiin.

 

Tuotanto
Valmistamme korut käsityönä luovassa työpajassamme Koivisto Studiolla. Haluamme kunnioittaa materiaaleja ja antaa niille käden jäljen. Piensarjatuotannolla varmistamme laadun ja osoitamme ympäristöystävällisyyttä. Valmistamme korut mahdollisimman pitkälle kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti.

Jokainen Viilu Jewelry -koru toimitetaan suunnittelemassamme pakkauksessa, joka on valmistettu sertifioidusta kartongista, ulompi osa kierrätyskartongista. Pakkauksemme eivät sisällä muovia ja ne ovat valmistettu Suomessa.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Metsien jalokivet – Visakoivu korvakorut”

Saatat myös pitää...