0
 • Ei tuotteita ostoskorissa.

 • Ale!

  Metsäkulta leppä rintakoru

  79,00 

  Materiaalit:
  leppä, 750 lehtikulta, messinki, teräs

  Mitat:
  Rintakoru 1: 44 x 30 x 17mm
  Rintakoru 2: 39 x 20 x 11mm

  Tyhjennä valinta
  Add to wishlist

  Share via:

  Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , , ,

  Kuvaus

  Metsäkulta on uniikkikorusarja, jonka kautta haluamme korostaa metsän arvoa. Olemme riippuvaisia metsistä alkaen ilmasta, jota hengitämme, käyttämäämme puuhun asti. Korusarjamme puu on peräisin takapihaltamme. Korut kertovat tarinan Koiviston tilasta, jossa asumme ja työskentelemme. Haluamme tarinan kertovan ja jatkuvan korujen muodossa. Nämä Metsäkulta-rintakorut ovat valmistettu käsityönä lepästä, lehtikullasta, messingistä ja teräksestä.

   

  Huolto

  Vältä kosketusta veden kanssa, näin Viilu Jewelry -korusi säilyy hyvänä pitkään. Jos puu altistuu vedelle tai saa naarmuja, voit öljytä puun pinnan luonnollisilla öljyillä. Tutustu tarkemmin huolto-ohjeisiin.

   

  Tuotanto
  Valmistamme korut käsityönä luovassa työpajassamme Koivisto Studiolla. Haluamme kunnioittaa materiaaleja ja antaa niille käden jäljen. Piensarjatuotannolla varmistamme laadun ja osoitamme ympäristöystävällisyyttä. Valmistamme korut mahdollisimman pitkälle kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti.

  Jokainen Viilu Jewelry -koru toimitetaan suunnittelemassamme pakkauksessa, joka on valmistettu sertifioidusta kartongista, ulompi osa kierrätyskartongista. Pakkauksemme eivät sisällä muovia ja ne ovat valmistettu Suomessa.

  Lisätiedot

  Rintakoru

  1, 2

  Arviot

  Tuotearvioita ei vielä ole.

  Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Metsäkulta leppä rintakoru”

  Saatat myös pitää...