Ale!

Metsäkulta leppä kaulakoru

119,00 

Materiaalit:
leppä, 750 lehtikulta, kierrätetty kulta, poron nahka

Mitat:
puuosa 33 x 45 x 12mm
nahkanauhan kokonaispituus 75cm

1 varastossa

Add to wishlist

Share via:

Kuvaus

Metsäkulta on uniikkikorusarja, jonka kautta haluamme korostaa metsän arvoa. Olemme riippuvaisia metsistä alkaen ilmasta, jota hengitämme, käyttämäämme puuhun asti. Korusarjamme puu on peräisin takapihaltamme. Korut kertovat tarinan Koiviston tilasta, jossa asumme ja työskentelemme. Haluamme tarinan kertovan ja jatkuvan korujen muodossa. Tämä Metsäkulta-kaulakoru on valmistettu käsityönä lepästä, lehtikullasta ja kierrätetystä kullasta. Puun ja lehtikullan pinta on viimeistelty lakalla.  

 

Huolto

Vältä kosketusta veden kanssa, näin Viilu Jewelry -korusi säilyy hyvänä pitkään. Jos puu altistuu vedelle tai saa naarmuja, voit öljytä puun pinnan luonnollisilla öljyillä. Tutustu tarkemmin huolto-ohjeisiin.  

 

Tuotanto

Valmistamme korut käsityönä luovassa työpajassamme Koivisto Studiolla. Haluamme kunnioittaa materiaaleja ja antaa niille käden jäljen. Piensarjatuotannolla varmistamme laadun ja osoitamme ympäristöystävällisyyttä. Valmistamme korut mahdollisimman pitkälle kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti.

Jokainen Viilu Jewelry -koru toimitetaan suunnittelemassamme pakkauksessa, joka on valmistettu sertifioidusta kartongista, ulompi osa kierrätyskartongista. Pakkauksemme eivät sisällä muovia ja ne ovat valmistettu Suomessa.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Metsäkulta leppä kaulakoru”

Saatat myös pitää...