Lehti tupla savutammi korvakorut

139,00 

Materiaalit:
savutammi, kierrätetty 925 hopea

Mitat:
iso puulehti noin 42mm x 14mm
pieni puulehti noin 31mm x 10mm
lehden paksuus noin: ylhäältä 8mm, alhaalta 2mm
hopeisten koukkujen pituus 30mm
korvakorujen kokonaispituus noin 80mm

2 varastossa

- +
Add to wishlist

Share via:

Kuvaus

Lehti-korvakorut korostavat puun luonnollista kauneutta ja yhdistävät sen elegantteihin ajattomiin muotoihin. Puuosien muotokieli jatkuu korvakorukoukuissa. Jokainen puulehti on käsintehty, joten koko voi vaihdella vähän. Lehti tupla savutammi korvakorut on valmistettu saksalaisesta savutammesta, joka on väriltään tummanruskea tai lähes musta. Koukut ovat käsintehtyjä kierrätetystä 925 hopeasta.

 

Materiaalit

Puu on elävä materiaali ja jokainen pala on vähän erilainen. Tämä tarkoittaa, että puun tekstuuri ja väri voivat hieman erota kuvan korusta. Täältä löydät lisätietoja käyttämästämme puusta. Käytämme pääasiassa kotimaista puuta.

Materiaalit valitaan huolellisesti. Käytämme vain sertifioitua eurooppalaista puuta. Tällä tavoin voimme olla varmoja siitä, että puu on peräisin hyvin hoidetuista ja valvotuista metsistä.

Hopeaosamme ovat 100% kierrätettyä hopeaa, lukuunottamatta hopeaketjuja. Lue lisää kierrätetystä hopeasta täältä.

 

Huolto

Vältä kosketusta veden kanssa, näin Viilu Jewelry -korusi säilyy hyvänä pitkään. Jos puu altistuu vedelle tai saa naarmuja, voit öljytä puun pinnan luonnollisilla öljyillä. Tutustu tarkemmin huolto-ohjeisiin.

 

Tuotanto
Valmistamme korut käsityönä luovassa työpajassamme Koivisto Studiolla. Haluamme kunnioittaa materiaaleja ja antaa niille käden jäljen. Piensarjatuotannolla varmistamme laadun ja osoitamme ympäristöystävällisyyttä. Valmistamme korut mahdollisimman pitkälle kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti.

Jokainen Viilu Jewelry -koru toimitetaan suunnittelemassamme pakkauksessa, joka on valmistettu sertifioidusta kartongista, ulompi osa kierrätyskartongista. Pakkauksemme eivät sisällä muovia ja ne ovat valmistettu Suomessa.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Lehti tupla savutammi korvakorut”

Saatat myös pitää...