Lehti Tuohi rasia

85,00 95,00 

Tarkasta saatavuus Forest Outcomes -verkkokaupasta tai ProPuu-myymälästä.

Materiaalit:
tuohi, koivu

Mitat:
L 130x80x60mm
M 130x80x35mm
Mitat ovat suuntaa antavia. Koko voi vaihdella hieman.

Tyhjennä valinta
- +
Add to wishlist

Share via:

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , ,

Kuvaus

Tarkasta saatavuus Forest Outcomes -verkkokaupasta tai ProPuu-myymälästä.

Lehti-rasia on tarkoitettu pienten esineiden, kuten vaikkapa korujen säilytykseen. Lehti-rasiat ovat valmistettu käsityönä paikallisesta koivun tuohesta, mikä tarkoittaa, että ne ovat kaikki yksilöllisiä ja puun tekstuuri voi hieman vaihdella toisistaan. Sisäosa on koivuviilua.

Tuohi on Suomessa hyvin perinteinen materiaali. Lehti-rasiassa pitkät perinteet sidotaan nykyaikaisiin puutyöstömenetelmiin ja muotokieleen. Tuohen irroittaminen on tehty ammattitaidolla, jotta koivupuut elävät vielä tuohen irroittamisen jälkeenkin. Jokainen rasia on numeroitu ja leimattu.

 

Materiaalit

Puu on elävä materiaali ja jokainen pala on vähän erilainen. Tämä tarkoittaa, että puun tekstuuri ja väri voivat hieman erota kuvan tuotteesta. Täältä löydät lisätietoja käyttämästämme puusta. Käytämme pääasiassa kotimaista puuta.

Materiaalit valitaan huolellisesti. Käytämme vain sertifioitua eurooppalaista puuta. Tällä tavoin voimme olla varmoja siitä, että puu on peräisin hyvin hoidetuista ja valvotuista metsistä.

 

Huolto

Vältä kosketusta veden kanssa, näin Lehti-rasiasi säilyy hyvänä pitkään. Jos puu altistuu vedelle tai saa naarmuja, voit öljytä puun pinnan luonnollisilla öljyillä. Tutustu tarkemmin huolto-ohjeisiin.

 

Tuotanto
Valmistamme tuotteet käsityönä luovassa työpajassamme Koivisto Studiolla. Haluamme kunnioittaa materiaaleja ja antaa niille käden jäljen. Piensarjatuotannolla varmistamme laadun ja osoitamme ympäristöystävällisyyttä. Valmistamme tuotteemme mahdollisimman pitkälle kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti.

Lisätiedot

koko

M, L

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Lehti Tuohi rasia”

Saatat myös pitää...