0
 • Ei tuotteita ostoskorissa.

 • Lehti mänty rasia

  85,00 95,00 

  Materiaalit:
  mänty

  Mitat:
  L 130x80x60mm
  M 130x80x35mm
  Mitat ovat suuntaa antavia. Koko voi vaihdella hieman.

  Tyhjennä valinta
  - +
  Add to wishlist

  Share via:

  Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , ,

  Kuvaus

  Lehti-rasia on tarkoitettu pienten esineiden, kuten vaikkapa korujen säilytykseen. Lehti-rasiat ovat valmistettu käsityönä kotimaisesta männystä, joka on Suomen yleisin puulaji. Jokainen rasia on numeroitu ja leimattu.

   

  Materiaalit

  Puu on elävä materiaali ja jokainen pala on vähän erilainen. Tämä tarkoittaa, että puun tekstuuri ja väri voivat hieman erota kuvan tuotteesta. Täältä löydät lisätietoja käyttämästämme puusta. Käytämme pääasiassa kotimaista puuta.

  Materiaalit valitaan huolellisesti. Käytämme vain sertifioitua eurooppalaista puuta. Tällä tavoin voimme olla varmoja siitä, että puu on peräisin hyvin hoidetuista ja valvotuista metsistä.

   

  Huolto

  Vältä kosketusta veden kanssa, näin Lehti-rasiasi säilyy hyvänä pitkään. Jos puu altistuu vedelle tai saa naarmuja, voit öljytä puun pinnan luonnollisilla öljyillä. Tutustu tarkemmin huolto-ohjeisiin.

   

  Tuotanto
  Valmistamme tuotteet käsityönä luovassa työpajassamme Koivisto Studiolla. Haluamme kunnioittaa materiaaleja ja antaa niille käden jäljen. Piensarjatuotannolla varmistamme laadun ja osoitamme ympäristöystävällisyyttä. Valmistamme tuotteemme mahdollisimman pitkälle kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti.

  Lisätiedot

  koko

  M, L

  Arviot

  Tuotearvioita ei vielä ole.

  Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Lehti mänty rasia”

  Saatat myös pitää...