0
 • Ei tuotteita ostoskorissa.

 • Lehti kaulakoru mänty

  89,00 

  Materiaalit:
  mänty, koivu, 925 hopea

  Mitat:
  iso puulehti noin 75mm x 17mm x 10mm
  pieni puulehti noin 45mm x 13mm x 10mm
  lukollinen hopeaketju 60cm

  Tyhjennä valinta
  Add to wishlist

  Share via:

  Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , ,

  Kuvaus

  Lehti-kaulakoru on ajaton ja elegantti koru, joka sopii sekä päivittäiseen käyttöön että juhlaan. Lehtimäiset muodot liikkuvat vapaasti ketjussa. Jokainen puulehti on käsintehty, joten koko voi vaihdella vähän. Kaulakoru on valmistettu kotimaisesta männystä, läpivärjätystä koivusta ja hopeasta. Lehti kaulakorussa on 60 cm pitkä lukollinen hopeaketju.

   

  Materiaalit

  Puu on elävä materiaali ja jokainen pala on vähän erilainen. Tämä tarkoittaa, että puun tekstuuri ja väri voivat hieman erota kuvan korusta. Täältä löydät lisätietoja käyttämästämme puusta. Käytämme pääasiassa kotimaista puuta.

  Materiaalit valitaan huolellisesti. Käytämme vain sertifioitua eurooppalaista puuta. Tällä tavoin voimme olla varmoja siitä, että puu on peräisin hyvin hoidetuista ja valvotuista metsistä.

  Hopeaosamme ovat 100% kierrätettyä hopeaa, lukuunottamatta hopeaketjuja. Lue lisää kierrätetystä hopeasta täältä.

   

  Huolto

  Vältä kosketusta veden kanssa, näin Viilu Jewelry -korusi säilyy hyvänä pitkään. Jos puu altistuu vedelle tai saa naarmuja, voit öljytä puun pinnan luonnollisilla öljyillä. Tutustu tarkemmin huolto-ohjeisiin.

   

  Tuotanto
  Valmistamme korut käsityönä luovassa työpajassamme Koivisto Studiolla. Haluamme kunnioittaa materiaaleja ja antaa niille käden jäljen. Piensarjatuotannolla varmistamme laadun ja osoitamme ympäristöystävällisyyttä. Valmistamme korut mahdollisimman pitkälle kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti.

  Jokainen Viilu Jewelry -koru toimitetaan suunnittelemassamme pakkauksessa, joka on valmistettu sertifioidusta kartongista, ulompi osa kierrätyskartongista. Pakkauksemme eivät sisällä muovia ja ne ovat valmistettu Suomessa.

  Lisätiedot

  Väri

  vihreä, punainen, sininen

  Arviot

  Tuotearvioita ei vielä ole.

  Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Lehti kaulakoru mänty”

  Saatat myös pitää...