0
 • Ei tuotteita ostoskorissa.

 • Kuutamo korvakorut

  89,00 95,00 

  Materiaalit: ekohopea ja 925 hopea

  Mitat: halkaisija pieni noin 12,5mm tai iso noin 19mm

  Tyhjennä valinta
  Add to wishlist

  Share via:

  Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , ,

  Kuvaus

  Kuutamo-korvakorut ovat valmistettu EcoAct hopeasta, jonka valmistamisessa ei käytetä luonnolle haitallisia kemikaaleja. Ekohopealla on korkeampi hopeapitoisuus 96,4% kuin normaalisti käytetyllä 925 hopealla. Hopean hohtava pinta on kuin kuu. Jokaisessa korvakorussa on ainutlaatuinen pinta, joka on valmistettu ylikuumentamalla hopeaa.

   

  Materiaalit

  Puu on elävä materiaali ja jokainen pala on vähän erilainen. Tämä tarkoittaa, että puun tekstuuri ja väri voivat hieman erota kuvan korusta. Täältä löydät lisätietoja käyttämästämme puusta. Käytämme pääasiassa kotimaista puuta. Materiaalit valitaan huolellisesti.

  Käytämme vain sertifioitua eurooppalaista puuta. Tällä tavoin voimme olla varmoja siitä, että puu on peräisin hyvin hoidetuista ja valvotuista metsistä.

  Hopeaosamme ovat 100% kierrätettyä hopeaa, lukuunottamatta hopeaketjuja. Lue lisää kierrätetystä hopeasta täältä.

   

  Huolto

  Vältä kosketusta veden kanssa, näin Viilu Jewelry -korusi säilyy hyvänä pitkään. Jos puu altistuu vedelle tai saa naarmuja, voit öljytä puun pinnan luonnollisilla öljyillä. Tutustu tarkemmin huolto-ohjeisiin.  

   

  Tuotanto

  Valmistamme korut käsityönä luovassa työpajassamme Koivisto Studiolla. Haluamme kunnioittaa materiaaleja ja antaa niille käden jäljen. Piensarjatuotannolla varmistamme laadun ja osoitamme ympäristöystävällisyyttä. Valmistamme korut mahdollisimman pitkälle kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti.

  Jokainen Viilu Jewelry -koru toimitetaan suunnittelemassamme pakkauksessa, joka on valmistettu sertifioidusta kartongista, ulompi osa kierrätyskartongista. Pakkauksemme eivät sisällä muovia ja ne ovat valmistettu Suomessa.

  Lisätiedot

  koko

  pieni, iso

  Arviot

  Tuotearvioita ei vielä ole.

  Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Kuutamo korvakorut”

  Saatat myös pitää...