0
 • Ei tuotteita ostoskorissa.

 • Kukinto kaulakoru

  175,00 

  Materiaalit:
  tuohi, koivu, kierrätetty 925 hopea, 925 hopea

  Mitat:
  pituus noin 70mm
  leveys noin 30mm
  hopeaketju lukolla 70cm

  Tyhjennä valinta
  Add to wishlist

  Share via:

  Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , , ,

  Kuvaus

  Kukinto-kaulakorut ottavat tyylitellyn tulppaanin muodon. Kaulakorut on valmistettu tuohesta, koivuviilusta ja kierrätetystä 925 hopeasta. Kukan muoto on ontto sisältä. Susannan isoisä on kerännyt tuohen tilan koivuista. Puun pinta on viimeistelty vahalla. Kukat ovat olleet aiemmin osa taideteosta, joka on nähty muun muassa Helsinki Design Weekillä 2019 (katso viimeinen kuva). Näitä kaulakoruja on tehty vain kolme kappaletta.

   

  Huolto

  Vältä kosketusta veden kanssa, näin Viilu Jewelry -korusi säilyy hyvänä pitkään. Jos puu altistuu vedelle tai saa naarmuja, voit öljytä puun pinnan luonnollisilla öljyillä. Tutustu tarkemmin huolto-ohjeisiin.

   

  Tuotanto
  Valmistamme korut käsityönä luovassa työpajassamme Koivisto Studiolla. Haluamme kunnioittaa materiaaleja ja antaa niille käden jäljen. Piensarjatuotannolla varmistamme laadun ja osoitamme ympäristöystävällisyyttä. Valmistamme korut mahdollisimman pitkälle kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti.

  Jokainen Viilu Jewelry -koru toimitetaan suunnittelemassamme pakkauksessa, joka on valmistettu sertifioidusta kartongista, ulompi osa kierrätyskartongista. Pakkauksemme eivät sisällä muovia ja ne ovat valmistettu Suomessa.

  Lisätiedot

  kaulakoru

  1, 2, 3

  Arviot

  Tuotearvioita ei vielä ole.

  Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Kukinto kaulakoru”

  Saatat myös pitää...