0
 • Ei tuotteita ostoskorissa.

 • Kehto astia

  140,00 240,00 

  Materiaalit:
  tuohi, koivu

  Mitat:
  S-koko 135 x 100 x 50mm
  M-koko 175 x 130 x 60mm
  L-koko 215 x 160 x 75mm
  Mitat ovat suuntaa antavia. Koko voi vaihdella hieman.

  Tyhjennä valinta
  - +
  Add to wishlist

  Share via:

  Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: ,

  Kuvaus

  Kehto on sarja erikokoisia astioita, jotka ovat valmistettu koivun tuohesta ja koivuviilusta. Tuohella on syvät juuret kulttuurissamme. Kehdon keinuva liike vie suomalaiseen metsään.

   

  Materiaalit

  Puu on elävä materiaali ja jokainen pala on vähän erilainen. Tämä tarkoittaa, että puun tekstuuri ja väri voivat hieman erota kuvan tuotteesta. Täältä löydät lisätietoja käyttämästämme puusta. Käytämme pääasiassa kotimaista puuta.

  Materiaalit valitaan huolellisesti. Käytämme vain sertifioitua eurooppalaista puuta. Tällä tavoin voimme olla varmoja siitä, että puu on peräisin hyvin hoidetuista ja valvotuista metsistä.

   

  Huolto

  Vältä kosketusta veden kanssa, näin Kehto-astiasi säilyy hyvänä pitkään. Jos puu altistuu vedelle tai saa naarmuja, voit öljytä puun pinnan luonnollisilla öljyillä. Tutustu tarkemmin huolto-ohjeisiin.

   

  Tuotanto
  Valmistamme tuotteet käsityönä luovassa työpajassamme Koivisto Studiolla. Haluamme kunnioittaa materiaaleja ja antaa niille käden jäljen. Piensarjatuotannolla varmistamme laadun ja osoitamme ympäristöystävällisyyttä. Valmistamme tuotteemme mahdollisimman pitkälle kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti.

  Lisätiedot

  koko

  S, M, L

  Arviot

  Tuotearvioita ei vielä ole.

  Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Kehto astia”

  Saatat myös pitää...