0
 • Ei tuotteita ostoskorissa.

 • Myyty – Dodekaedri kulho

  (1 tuotearvio)

  450,00 

  Materiaalit:
  tuohi, savutammi, vaneri

  Mitat:
  noin 150 x 150 x 80mm

  Varasto loppu

  Add to wishlist

  Share via:

  Kuvaus

  Dodekaedri-kulho on valmistettu käsityönä tuohesta, tammiviilusta ja vanerista. Tämä kulho on uniikkikappale, jossa yhdistyvät vastakohdat: vaalea tuohi ja tumma savutammi, sileä ja rouhea pinta, puun kuviot ja geometriset muodot. Puun pinta on viimeistelty kasvipohjaisella vahalla ja öljyllä.

   

  Materiaalit

  Puu on elävä materiaali ja jokainen pala on vähän erilainen. Tämä tarkoittaa, että puun tekstuuri ja väri voivat hieman erota kuvan tuotteesta. Täältä löydät lisätietoja käyttämästämme puusta. Käytämme pääasiassa kotimaista puuta.

  Materiaalit valitaan huolellisesti. Käytämme vain sertifioitua eurooppalaista puuta. Tällä tavoin voimme olla varmoja siitä, että puu on peräisin hyvin hoidetuista ja valvotuista metsistä.

   

  Huolto

  Vältä kosketusta veden kanssa, näin kulho säilyy hyvänä pitkään. Jos puu altistuu vedelle tai saa naarmuja, voit öljytä puun pinnan luonnollisilla öljyillä. Tutustu tarkemmin huolto-ohjeisiin.

   

  Tuotanto
  Valmistamme tuotteet käsityönä luovassa työpajassamme Koivisto Studiolla. Haluamme kunnioittaa materiaaleja ja antaa niille käden jäljen. Piensarjatuotannolla varmistamme laadun ja osoitamme ympäristöystävällisyyttä. Valmistamme tuotteemme mahdollisimman pitkälle kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti.

  Lisätiedot

  size

  M, L

  1 arvio tuotteelle Myyty – Dodekaedri kulho

  1. Irmeli

   Hieno tuote! Ihailen sitä usein ja sitten päätin ostaa sen! Hyvään käsityöhön kannattaa sijoittaa. En ole katunut yhtään.

  Lisää arvio

  Saatat myös pitää...