0
 • Ei tuotteita ostoskorissa.

 • Aika seinäkello

  145,00 165,00 

  Materiaalit:
  tuohi, koivu, kellonkoneisto

  Mitat:
  halkaisija 20cm / 30cm
  paksuus noin 17mm

  Tyhjennä valinta
  - +
  Add to wishlist

  Share via:

  Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , ,

  Kuvaus

  Aika-seinäkello korostaa suomalaisen metsän kauneutta. Se on valmistettu kotimaisesta tuohesta ja koivupuusta. Jokaisessa kellossa on ainutlaatuinen kuvio ja pinta. Tuohen pinta on viimeistelty vahalla. Tuohen irroittaminen on tehty ammattitaidolla, jotta koivupuut elävät vielä tuohen irroittamisen jälkeenkin. Jokainen kello on numeroitu ja leimattu. Kellomekanismi on saksalaiselta valmistajalta.

   

  Materiaalit

  Puu on elävä materiaali ja jokainen pala on vähän erilainen. Tämä tarkoittaa, että puun tekstuuri ja väri voivat hieman erota kuvan tuotteesta. Täältä löydät lisätietoja käyttämästämme puusta. Käytämme pääasiassa kotimaista puuta.

  Materiaalit valitaan huolellisesti. Käytämme vain sertifioitua eurooppalaista puuta. Tällä tavoin voimme olla varmoja siitä, että puu on peräisin hyvin hoidetuista ja valvotuista metsistä.

   

  Tuotanto
  Valmistamme tuotteet käsityönä luovassa työpajassamme Koivisto Studiolla. Haluamme kunnioittaa materiaaleja ja antaa niille käden jäljen. Piensarjatuotannolla varmistamme laadun ja osoitamme ympäristöystävällisyyttä. Valmistamme tuotteemme mahdollisimman pitkälle kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti.

  Lisätiedot

  koko

  ø 20cm, ø 30cm

  Arviot

  Tuotearvioita ei vielä ole.

  Show reviews in all languages (2)

  Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Aika seinäkello”

  Saatat myös pitää...