0
 • Ei tuotteita ostoskorissa.

 • Aika seinäkello

  175,00 

  Materiaalit:
  tuohi, koivu / tummaksi vahattu mänty
  kellonkoneisto

  Mitat:
  halkaisija 250mm
  paksuus noin 20mm

  Tyhjennä valinta
  - +
  Add to wishlist

  Share via:

  Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , , ,

  Kuvaus

  Aika-seinäkello korostaa suomalaisen metsän kauneutta. Jokaisessa kellossa on ainutlaatuinen kuvio ja pinta. Kellomekanismi on saksalaiselta valmistajalta.

  Vaalea tuohikello on valmistettu kotimaisesta tuohesta ja koivupuusta. Kellon viisarit ovat mustaksi matattua alumiinia. Tuohen pinta on viimeistelty vahalla. Tuohen irroittaminen on tehty ammattitaidolla, jotta koivupuut elävät vielä tuohen irroittamisen jälkeenkin.

  Tumma mäntykello on valmistettu kotimaisesta tummaksi vahatusta ja harjatusta männystä. Kellon viisarit ovat kiillotettua messinkiä.  

  Materiaalit

  Puu on elävä materiaali ja jokainen pala on vähän erilainen. Tämä tarkoittaa, että puun tekstuuri ja väri voivat hieman erota kuvan tuotteesta. Täältä löydät lisätietoja käyttämästämme puusta. Käytämme pääasiassa kotimaista puuta.

  Materiaalit valitaan huolellisesti. Käytämme vain sertifioitua eurooppalaista puuta. Tällä tavoin voimme olla varmoja siitä, että puu on peräisin hyvin hoidetuista ja valvotuista metsistä.  

  Tuotanto

  Valmistamme tuotteet käsityönä luovassa työpajassamme Koivisto Studiolla. Haluamme kunnioittaa materiaaleja ja antaa niille käden jäljen. Piensarjatuotannolla varmistamme laadun ja osoitamme ympäristöystävällisyyttä. Valmistamme tuotteemme mahdollisimman pitkälle kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti.

  Lisätiedot

  materiaali

  tuohi, tumma mänty

  Arviot

  Tuotearvioita ei vielä ole.

  Show reviews in all languages (2)

  Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Aika seinäkello”

  Saatat myös pitää...