Aika seinäkello – mänty

175,00 

Materiaalit:
tummaksi vahattu mänty / vaalea mänty
kellonkoneisto

Mitat:
halkaisija 250mm
paksuus noin 20mm

Tyhjennä valinta
- +
Add to wishlist

Share via:

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , ,

Kuvaus

Aika-seinäkello korostaa suomalaisen metsän kauneutta. Jokaisessa kellossa on ainutlaatuinen kuvio ja pinta. Kellomekanismi on saksalaiselta valmistajalta.

Tumma ja vaalea mäntykello on valmistettu käsityönä kotimaisesta männystä, joka on vahattu tummaksi tai vaaleaksi. Kellon viisarit ovat kiillotettua messinkiä.

 

Materiaalit

Puu on elävä materiaali ja jokainen pala on vähän erilainen. Tämä tarkoittaa, että puun tekstuuri ja väri voivat hieman erota kuvan tuotteesta. Täältä löydät lisätietoja käyttämästämme puusta. Käytämme pääasiassa kotimaista puuta.

Materiaalit valitaan huolellisesti. Käytämme vain sertifioitua eurooppalaista puuta. Tällä tavoin voimme olla varmoja siitä, että puu on peräisin hyvin hoidetuista ja valvotuista metsistä.

 

Tuotanto

Valmistamme tuotteet käsityönä luovassa työpajassamme Koivisto Studiolla. Haluamme kunnioittaa materiaaleja ja antaa niille käden jäljen. Piensarjatuotannolla varmistamme laadun ja osoitamme ympäristöystävällisyyttä. Valmistamme tuotteemme mahdollisimman pitkälle kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti.

Lisätiedot

materiaali

tuohi, tumma mänty, vaalea mänty

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Aika seinäkello – mänty”

Saatat myös pitää...