0
 • Ei tuotteita ostoskorissa.

 • Aika seinäkello – mänty

  175,00 

  Materiaalit:
  tummaksi vahattu mänty / vaalea mänty
  kellonkoneisto

  Mitat:
  halkaisija 250mm
  paksuus noin 20mm

  Tyhjennä valinta
  - +
  Add to wishlist

  Share via:

  Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , ,

  Kuvaus

  Aika-seinäkello korostaa suomalaisen metsän kauneutta. Jokaisessa kellossa on ainutlaatuinen kuvio ja pinta. Kellomekanismi on saksalaiselta valmistajalta.

  Tumma ja vaalea mäntykello on valmistettu käsityönä kotimaisesta männystä, joka on vahattu tummaksi tai vaaleaksi. Kellon viisarit ovat kiillotettua messinkiä.

   

  Materiaalit

  Puu on elävä materiaali ja jokainen pala on vähän erilainen. Tämä tarkoittaa, että puun tekstuuri ja väri voivat hieman erota kuvan tuotteesta. Täältä löydät lisätietoja käyttämästämme puusta. Käytämme pääasiassa kotimaista puuta.

  Materiaalit valitaan huolellisesti. Käytämme vain sertifioitua eurooppalaista puuta. Tällä tavoin voimme olla varmoja siitä, että puu on peräisin hyvin hoidetuista ja valvotuista metsistä.

   

  Tuotanto

  Valmistamme tuotteet käsityönä luovassa työpajassamme Koivisto Studiolla. Haluamme kunnioittaa materiaaleja ja antaa niille käden jäljen. Piensarjatuotannolla varmistamme laadun ja osoitamme ympäristöystävällisyyttä. Valmistamme tuotteemme mahdollisimman pitkälle kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti.

  Lisätiedot

  materiaali

  tuohi, tumma mänty, vaalea mänty

  Arviot

  Tuotearvioita ei vielä ole.

  Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Aika seinäkello – mänty”

  Saatat myös pitää...