0
 • Ei tuotteita ostoskorissa.

 • TARINA
  TARINA

  Puut ovat antaneet alusta lähtien materiaalia meille ja auttaneet ymmärtämään elämän lainalaisuuksia. Puulla on aina ollut merkittävä vaikutus ihmisiin.

  Kesällä 2017 syntyivät viilu tuotteet – intohimosta puuhun materiaalina. Viilu tarkoittaa ohutta puusiivua. viilu tuoteperhe sisältää koruja ja piensisustusesineitä.

  ' Puulla on aina ollut merkittävä vaikutus ihmisiin. '

  ' Puulla on aina ollut merkittävä vaikutus ihmisiin. '

  Olemme muotoilijapariskunta Susanna ja Tobias Feuerbacher ja vastaamme viilu tuotteiden suunnittelusta ja valmistuksesta. Tuotteissa yhdistyvät meidän erikoisosaaminen, Tobiaksen puuseppä- ja Susannan kultaseppätausta. Olemme molemmat myös muotoilijoita, Susanna korumuotoilija ja Tobias tuotemuotoilija. viilu tuotteet ovat yhdistelmä graafisista linjoista ja puun elävästä pinnasta.

  Valmistamme tuotteet käsityönä mänty-, savutammi- ja läpivärjätystä koivuviilusta sekä kierrätetystä hopeasta studiollamme Koiviston vanhalla maatilalla, tunnin ajomatkan päässä Helsingistä.

  ' Eurooppalainen puu, graafiset linjat ja
  paikallinen tuotanto. '

  ' Eurooppalainen puu, graafiset linjat ja paikallinen tuotanto. '

  Valmistusmenetelmämme pohjautuvat perinteisiin ja innovatiivisiin puu- ja kultasepäntekniikoihin. Valmistamme itse kaikki puuosat aina viilun liimaamisesta valmiiseen kappaleeseen asti. Tuotteiden viimeistely tehdään käsin. Näin haluamme kunnioittaa puuta materiaalina ja antaa sille oman leiman aivan kuten jokainen puu on omanlaisensa. Jokaisella palalla puuta on oma luonne ja tarina kerrottavana.

  ’ Valmistamme itse kaikki puuosat viilun liimaamisesta valmiiseen kappaleeseen asti. ’

  ’ Valmistamme itse kaikki puuosat viilun liimaamisesta valmiiseen kappaleeseen asti. ’