0
 • Ei tuotteita ostoskorissa.

 • PUU
  PUU

  Mänty

  Sydänpuu on punaruskeaa ja pintapuu kellertävän valkoista. Mänty on lähes suorasyinen. Pinnan tekstuuri vaihtelee tiheäsyisestä keskitiheään. Mitä lähempänä leikattu kappale on puun sisäosaa, sitä punertavampi on sen väri.

  Mänty kasvaa siellä, missä on liian kuiva tai märkä muille puille. Yhdessä auringon kanssa se luo aineita, jotka voivat parantaa sairauksia. Mänty on metsän terveyslähde.

  Tuotteissa käyttämämme mänty on suurimmaksi osaksi suomalaista. Osassa tuotteita männyn alkuperämaa on Viro.

  Savutammi

  Savutammen väri vaihtelee lämpimästä tummanruskeasta mustaan. Tammi on väljäsyinen ja puun tekstuuri on karkeaa. Savutammen tumma väri saavutetaan luonnollisen kemiallisen reaktion avulla, joka on mahdollista tammen korkean tanniinipitoisuuden takia.

  Tammi on vahva puu monessa mielessä. Puu on kovaa työstää ja tanniini suojaa sitä erilaisilta sairauksilta. Tumman värin vuoksi savutammea käytettiin koruissa kunnioittamaan rakkaiden henkiä.

  Tuotteidemme savutammen alkuperämaa on Saksa.

  Läpivärjätty koivuviilu

  Viilu tuotteiden värilliset osat ovat koivuviilua, joka on läpivärjätty. Maalamalla viimeistelty puu verrattuna läpivärjättyyn puuhun ei menetä väriänsä, kun käytät sitä. Tällä tavalla tuotteella on pidempi elinikä.

  Värjäyksessä käytetty tärkein ainesosa on vesi. Värjäys tehdään Suomessa. Myös käyttämämme koivu tulee suurimmaksi osaksi Suomesta.

  Jos mieltäsi askarruttaa tai haluat tietää käyttämästämme puusta enemmän, ota meihin yhteyttä.