0
 • Ei tuotteita ostoskorissa.

 • Käyttöehdot

  Toimitus

  Voit valita toimitusvaihtoehtona Postin, Matkahuollon tai noutaa tilauksesi Koivisto Studiosta, osoitteesta Kalliolantie 99, Karkkila. Viilu Jewelry on Koivisto Studio ay: n omistama tavaramerkki. Tilaukset toimitetaan 2-5 työpäivän sisällä.

  Kaikille tilauksille lähetetään seurantatiedot. Saat seurantakoodin sähköpostitse, kun tilauksesi on lähetetty. Kun tilaukset on lähetetty, tilauksen saapuminen vie Suomen sisällä 2-3 työpäivää. Toimitus muihin Euroopan maihin kestää 4-14 työpäivää maasta riippuen.

  Toimituskulut:

  Posti – seurattava paketti lähetystunnuksella 5,00€
  Matkahuolto – seurattava paketti lähetystunnuksella 5,00€
  Kotipaketti Posti – kotiinjakelu 12,00€
  Ryhmä 1 Viro, Saksa, Latvia, Liettua, Ruotsi 7,00€
  Ryhmä 2 Itävalta, Belgia, Tsekki, Tanska, Luxemburg, Alankomaat, Puola, Slovakia 15,00€
  Muu Eurooppa 20,00€

  Ota yhteyttä info@viilu.fi, jos asut Euroopan ulkopuolella. Voimme järjestää lähetyksen.

   

  Palautus

  Jos et ole tyytyväinen ostamaasi tuotteeseesi, voit palauttaa tilauksen 14 päivän kuluessa toimituksesta. Palautettavien tuotteiden on oltava samassa kunnossa ja alkuperäispakkauksessa kuin ne olivat oston yhteydessä. Viilu Jewelry ei ole vastuussa palautuslähetyksistä, joten suosittelemme käyttämään seurantatunnuksella varustettua lähetystapaa tilausta palautettaessa. Ennen palauttamista, ota aina ensin meihin yhteyttä info@viilu.fi.

  Kun olemme vastaanottaneet palautetut tuotteet ja tarkistaneet, että tuotteet täyttävät kaikki vaatimukset, palautamme tilauksen summan. Palautusajat riippuvat luotto- tai pankkikorttiyhtiöstäsi. Suomen lakia sovelletaan kaikkiin tästä käyttöehtosopimuksesta syntyviin ristiriitoihin. Kaikki tämän sopimuksen nojalla syntyvät riidat, joita ei voida ratkaista yhteisellä sopimuksella, ratkaistaan Länsi-Uudenmaan käräjäoikeudessa.

   

  Maksaminen

  Maksut hyväksytään PayPalin, Visan, Mastercardin, American Expressin ja Discoverin kautta. Suomessa voit maksaa myös Checkoutin kautta, joka on suomalainen verkkopankkipalvelu. Voit maksaa seuraavissa verkkopankeissa: OP, Nordea, Handelsbanken, POP Pankki, Aktia, Säästöpankki, OmaSp, S-Pankki, Ålandsbanken ja Danske Bank. Kaikki verkkosivuston hinnat ovat euroissa ja sisältävät arvonlisäveron (24%).

  Pidätämme oikeuden muuttaa hintoja.

   

  Tietosuojakäytäntö

  Kaikki henkilökohtaiset tiedot pidetään luottamuksellisina. Tietoja ei myydä, jaeta tai vaihdeta eteenpäin. Lisätietoja tietosuojakäytännöstämme täällä: https://www.viilu.fi/fi/tietosuojaseloste/