0
 • Ei tuotteita ostoskorissa.

 • Käyttöehdot

  Toimitusehdot

  Koivisto Studio avoin yhtiö 2834218-4 myy tuotteita yksityishenkilöille Suomeen ja ulkomaille. Viilu on Koivisto Studio ay: n omistama tavaramerkki. Pidätämme oikeuden toimitusehtojen ja hintojen muutoksiin. Tuotteiden hinnat ovat euroissa ja sisältävät arvonlisäveron.

  Verkkokaupan yhteystiedot

  Sähköposti: info@viilu.fi
  Puhelin: 050 444 9696
  Postiosoite: Kalliolantie 99, 03600 Karkkila

   

  Toimitus

  Voit valita toimitusvaihtoehtona Postin, Matkahuollon tai noutaa tilauksesi Koivisto Studiosta, osoitteesta Kalliolantie 99, Karkkila. Tilaukset toimitetaan 2-5 työpäivän sisällä.

  Kaikille tilauksille lähetetään seurantatiedot. Saat seurantakoodin sähköpostitse, kun tilauksesi on lähetetty. Kun tilaukset on lähetetty, tilauksen saapuminen vie Suomen sisällä 2-4 työpäivää. Toimitus muihin Euroopan maihin kestää 4-14 työpäivää maasta riippuen.

  Toimituskulut:

  Posti – seurattava paketti lähetystunnuksella 5,00€
  Matkahuolto – seurattava paketti lähetystunnuksella 5,00€
  Kotipaketti Posti – kotiinjakelu 12,00€
  Ryhmä 1 Viro, Saksa, Latvia, Liettua, Ruotsi 9,90€
  Ryhmä 2 Itävalta, Belgia, Tsekki, Tanska, Luxemburg, Alankomaat, Puola, Slovakia 15,00€
  Muu EU 20,00€

  Ota yhteyttä info@viilu.fi, jos asut Euroopan Unionin ulkopuolella. Voimme järjestää lähetyksen.

   

  Palautus

  Jos et ole tyytyväinen ostamaasi tuotteeseesi, voit palauttaa tilauksen 14 päivän kuluessa toimituksesta. Palautettavien tuotteiden on oltava samassa kunnossa ja alkuperäispakkauksessa kuin ne olivat oston yhteydessä. Viilu (Koivisto Studio ay) ei ole vastuussa palautuslähetyksistä, joten suosittelemme käyttämään seurantatunnuksella varustettua lähetystapaa tilausta palautettaessa. Ennen palauttamista, ota aina ensin meihin yhteyttä info@viilu.fi.

  Kun olemme vastaanottaneet palautetut tuotteet ja tarkistaneet, että tuotteet täyttävät kaikki vaatimukset, palautamme tilauksen summan. Palautusajat riippuvat luotto- tai pankkikorttiyhtiöstäsi. Suomen lakia sovelletaan kaikkiin tästä käyttöehtosopimuksesta syntyviin ristiriitoihin. Kaikki tämän sopimuksen nojalla syntyvät riidat, joita ei voida ratkaista yhteisellä sopimuksella, ratkaistaan Länsi-Uudenmaan käräjäoikeudessa.

   

  Maksaminen

  Maksut hyväksytään PayPalin, Visan, Mastercardin, American Expressin ja Discoverin kautta. Suomessa voit maksaa myös maksunvälittäjä Visma Payn kautta.

  Visma Pay maksutapana

  Visma Pay (Paybyway Oy, y-tunnus 2486559-4) on rekisteröity Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Maksamiseen siirrytään Visma Payn verkkopalvelun kautta ja tiliotteella ja laskulla maksun saajana näkyy Visma Pay tai Paybyway Oy. Visma Pay välittää maksut verkkokauppiaalle. Maksaminen on turvallista, sillä kaikki maksutapahtumaa koskevat tiedot välitetään salattua yhteyttä käyttäen niin ettei kukaan ulkopuolinen taho näe maksutapahtuman tietoja.

  Kauppa syntyy verkkokaupan asiakkaan ja verkkokaupan välille. Verkkokaupan vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet.

  Lue lisää Visma Paysta: https://www.visma.fi/vismapay/

  Visma Pay -palvelun kautta voit maksaa verkkopankkitunnuksilla, lompakolla, maksukorteilla (credit/debit), laskulla tai osamaksulla. Käytettävissä ovat seuraavat maksutavat: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Oma Säästöpankki, Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken, Ålandsbanken, MobilePay, Masterpass, Pivo, Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -kortit.

  MobilePay: Voit maksaa MobilePay-lompakollasi mikäli olet sallinut verkkokaupoissa maksamisen sovelluksen asetuksista. MobilePay-lompakolla suoritetut maksut veloitetaan lompakkoon liitetyltä maksukortilta. Mikäli maksun veloittaminen maksukortilta epäonnistuu, MobilePay-lompakolla maksaminen ei ole mahdollista verkkokaupassa.

  Pivo: Käyttöehdot ovat tarjolla Pivon sivuilla: https://pivo.fi/kayttoehdot/pivon-kayttoehdot/

  Jousto lasku ja osamaksu on kotimainen palvelu, jolla teet ostoksesi nopeasti ja turvallisesti. Jousto on tarkoitettu yksityishenkilöille, jotka ovat hoitaneet raha-asiansa moitteettomasti. Joustolla saat 30 vuorokautta korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Laskun saatuasi voit päättää maksatko sen kokonaan vai osissa. Osamaksulla voit maksaa ostoksesi jopa 36:ssa erässä, alkaen 9,90 eur/kk. Jousto osamaksun kustannukset ovat 3,90 eur/kk ja 19,90%:n luottokorko. Voit maksaa Joustolla 30–3000 euron ostoksia. Luotonmyöntäjänä toimii Aurajoki Nordic Oy. Lue lisää Joustosta osoitteessa www.jousto.com.

  Visma Pay -maksupalvelun yhteystiedot

  Visma Pay, Paybyway Oy (Y-tunnus 2486559-4)
  Sähköposti: helpdesk@vismapay.com
  Puhelin: 09 315 42 037 (arkisin klo 9-17)
  Postiosoite: Laserkatu 6, 53850 Lappeenranta

   

  Tietosuojakäytäntö

  Kaikki henkilökohtaiset tiedot pidetään luottamuksellisina. Tietoja ei myydä, jaeta tai vaihdeta eteenpäin. Lisätietoja tietosuojakäytännöstämme täällä: https://www.viilu.fi/fi/tietosuojaseloste/