0
 • Ei tuotteita ostoskorissa.

 • Wetterhoff Goes Design

  Share via:

  Viilu Jewelry

  Wetterhoff Goes Design on muotoilun ja käsityön myyntitapahtuma osana Taiteiden yö -tapahtumaa Hämeenlinnassa. Suunnittelijat ja käsityöläiset myyvät ja esittelevät sisustustuotteita, vaatteita, asusteita ja koruja. Tapahtuma järjestetään historiallisessa Wetterhoff-talossa Hämeenlinnan keskustassa. Fredrika Wetterhoff perusti talon vuonna 1885 köyhien tyttöjen kouluttamiseksi. Hän halusi antaa naisille ammatin ja siten vahvan itsetunnon.

  Esittelemme ensimmäistä kertaa tulevan Diamonds of the Forest -malliston koruja Hämeenlinnassa. Tule paikan päälle ja voit nähdä korut ensimmäistä kertaa livenä! Tavataan tässä historiallisessa paikassa. Lisäksi voit nauttia Taiteiden yöstä Hämeenlinnassa. Nähdään siellä!

  Wetterhoff goes Design
  30.8.2019 klo 15-22

  Osoite:
  Wetterhoffin talo
  Palokunnankatu 9, Hämeenlinna

  Leave a Comment