0
 • Ei tuotteita ostoskorissa.

 • Näyttely ja Pop-up shop Oulussa

  Share via:

  Viilu Jewelry

  Hei Oulu! Heinäkuussa esittelemme PROTO showroomissa, mihin kaksi erilaista materiaalia taipuu.

  Koivisto Studio on meidän luova paikka, jossa korut ja sisustusesineet syntyvät. Töillemme ominaista ovat selkeät linjat sekä loppuun asti viimeistellyt pinnat ja yksityiskohdat. Me, muotoilijat Susanna ja Tobias Feuerbacher yhdistämme töissämme erikoisosaamisemme toinen puu- ja toinen kultaseppänä. Teoksiamme on nähty mm. Milanon Design Weekillä. Oulussa esittelemme valikoiman tuotteitamme sekä muutamia taideteoksia.

  Näyttely on yhteistöprojekti tekstiilisuunnittelija ja taiteilija Niina Hiltusen kanssa. Niina tekee veistosmaisia teoksia, joiden päämateriaali on tekstiili. Valo ja varjo vaihtavat paikkaa sen mukaan, mistä tekstiiliä katsoo ja teosten yksityiskohdat tarjoavat katsojalle aina uutta löydettävää. Hiltusen teoksia on nähty mm. Habitare-messuilla.

  Osoite:
  Pikisaarentie 17, Pikisaari Oulu, Finland

  8.-14.7.2019

  Aukioloajat:
  ma 17-20
  ke-la 11-18
  su 11-15

  Nähdään Oulussa! Lämpimästi tervetuloa!

  Lisää tietoa meistä.
  Koivisto Studio https://www.koivistostudio.fi/fi/
  Niina Hiltunen https://www.niinahiltunen.com/

  Leave a Comment