0
 • No products in the cart.

 • Katsaus vuoteen 2018

  Share via:

  viilu jewelry

  Vuosi 2018 oli ensimmäinen kokonainen vuosi viilu jewelrylle. Osallistuimme useisiin myyntitapahtumiin, jotka antoivat käsityksen siitä, mitkä tuotteet olivat halutuimpia. Tapasimme myös paljon uusia kasvoja, tutustuimme moniin nuoriin suomalaisyrityksiin ja mikä parasta – saimme uusia ystäviä. Matkan varrella saimme tukea ja kannustusta monilta eri tahoilta, mikä on ollut piristävää ja yllättänyt meidät syvästi. Pienenä start up-yrityksenä ei ole aina helppoa jaksaa jatkaa eteenpäin.

  Vuoden kohokohta oli ehdottomasti valinta Talents osioon Tendence -messuille Saksaan kesällä. Messut olivat meidän ensikosketus ulkomaille. Parasta messuilla oli tavata lahjakkaita muotoilijoita ympäri maailmaa. Kaiken kaikkiaan tulemme muistamaan ulkomaan debyyttimme aina.  Syksyllä/talvella osallistuimme kahteen myyntitapahtumaan jakaen paikan toisen suomalaisen korubrändin KARINA jewelleryn kanssa. Meillä oli mukavaa yhdessä ja saimme tukea toinen toisiltamme.

  Vuosi päättyi meidän muotoilustudion debyyttinäyttelyyn PUU TUNTUU omassa pikkukylässämme. Esittelimme näyttelyssä taide-esineitä ja tuotteita, joita olimme valmistaneet vuoden 2018 aikana. Palaute oli positiivista ja paikalliset oppivat tuntemaan meidät vähän paremmin.

  Vuoden 2018 aikana laajensimme tuoteperhettämme koruista pieniin sisustustuotteisiin ja teimme jopa isompia seinäinstallaatioita. Nautimme todella niiden valmistamisesta ja haluamme jatkaa seuraten tätä polkua.

  Kiitos, että olet ollut mukana meidän matkassa. Olkoon vuosi 2019 yhtä jännittävä!

  Leave a Comment